Skogen Crew

Martin Öhman

Martin Öhman

Martin är hjärtat i hela verksamheten och har gedigen erfarenhet av inspelning. Han drev en studio i Göteborg. Martin är även trummis och turnerar i olika musiksammanhang. Klabbes Bank och The Moth för att nämna några.

Martin är inte bara utbildad musiker utan även en grym matlagare och konstnär.

DreamAwaken

Marcelo Storino Mortimer

Marcelo bytte Brasilien mot London, London mot Malmö, sedan Malmö mot Österbymo. Har en treårig musikproduktions-utbildning i ryggen, men skapar också elektronisk dansmusik under sitt alias DreamAwaken. Är skyldig till en stor del av Skogen Studios välsorterade synthpark."

Henrik Isacsson

Förutom att han älskar Gibson (hans hund och gitarrerna), så älskar han friluftsliv. Henrik är studions alltiallo och sköna snubbe. Också en av original Skogens grundare.

Ottilia S 2020.jpg

Ottilia Säll

Efter många år som turnerande trummis i Stockholm med bla Say Lou Lou och Alina Devecerski flyttade hon till Ydre. Hon är ursprungligen från Västerbotten.

 

Ottilia är utbildad musikproducent och ljudtekniker. Har släppt skivor i eget namn samt några singlar tillsammans med andra producenter via hennes förlag BMG Chrysalis. Senast hördes en av hennes låtar i reality TV-serien "Tunnelbanan" i kanal 5.

Mer information om henne:

www.ottiliasall.wordpress.com

Erik PalmaVerde

Erik är en sann musikentusiast. Vinylsamlare med stort synthintresse och bakgrund som både klubb och festivalarrangör inom den elektroniska musikscenen i Sverige och ett flertal andra länder. Tillsammans med Marcelo är dom Skogens analogsynthexpert

Filip Rääf

Filip är en av de ursprungliga Skogen grundarna. Filip har hand om vår ljud och backlineuthyrning. Så om ni behöver ljud till en festival, fest eller liknande är det Filip ni ska tala med.

Skogen Crew Playlist

En musikalisk presentation av oss som driver studion