top of page

Skogen Crew

Martin Öhman

Martin Öhman

Martin är hjärtat i hela verksamheten och har gedigen erfarenhet av inspelning. Efter att ha drivit en mindre studio i Göteborgs utkanter blev det en större studio på Sveriges landsbygd. Martin arbetar till vardags som frilansmusiker och spelar trummor och live-elektronik med band som Klabbes Bank, Lisen Rylander Löve OCEANS och Thomas Backman.  

henrik.jpg

Henrik Isacsson

Förutom att han älskar Gibson (hans hund och gitarrerna), så älskar han friluftsliv. Henrik är studions alltiallo och sköna snubbe. Också en av original Skogens grundare.

synth.jpg

Holger Göransson

Holger är numera bosatt i Göteborg där han studerar musikproduktion och arbetar som ljudtekniker inom film. Holger är i egenskap av Skogens yngsta den som håller oss andra á jour med hur ny musik ska låta. Trots sin ålder är Holger den som vurmar mest för analoga prylars möjligheter. 

Johan.jpg

Johan Eklund

Skogen Studios mest skogiga person. Johan är en singer songwriter med lång erfarenhet av inspelning och musikproduktion. Johan har sitt hjärta i lyrikens rock, med förebilder som Bob Dylan, Bruce Springsteen och Tom Waits, men bangar heller inte för att bevista de mer suggestiva elektroniska ljudlandskapen.

Johan Eklund

Holger Göransson

Skogen Crew Playlist

En musikalisk presentation av oss som driver studion

bottom of page